Hollywood5. december 2014

Kanye West: 2 billetter for 90.000 kroner

Rapperen sælger dyre koncertbilletter for et velgørende formål
Kanye West har ofte vækket opsigt med sjove udtalelser eller handlinger
Kanye West har ofte vækket opsigt med sjove udtalelser eller handlinger
 Foto: All Over PressDet ville nok undre de færreste, hvis han selv mente, at to billetter til en Kanye-koncert var 90.000 danske kroner værd.

Men når Kanye West sætter to koncertbilletter til salg til den vanvittige pris, gør han det ikke for sin egen skyld. Han gør det i velgørenhedens navn.

LÆS OGSÅ: Kanye West smider fan ud fra koncert

Det skriver Billboard.com.

Pengene ryger nemlig ikke ind på hiphopperens egen bankkonto, hvis han finder nogen, som har lyst til at betale den enorme overpris. Pengene går derimod til Clara Lionel-fonden, som i 2012 blev stiftet af sangerinden Rihanna.

LÆS OGSÅ: Kanye West afsoner som skolelærer

Ifølge fondens egen hjemmeside går deres arbejde går ud på at forbedre livskvaliteten for småsamfund på globalt plan indenfor områderne sundhed, uddannelse, kunst og kultur.

Men for den person, som vælger at lægge de 90.000 koncertkroner, er en renset samvittighed og en "Yeezus"-optræden ikke det eneste, der følger med det store beløb.

LÆS OGSÅ: Kanye West til handicappet: Rejs jer op!

Foruden to VIP-billetter til koncerten får de to rige koncertgængere også lov til at møde og tale med Kanye, ligesom de får en række gratis produkter og souvenirs med sig hjem.

Sponsoreret indhold