Derfor blev Kanye indlagt: Kan ikke klare livet uden Kim

Foto: All Over

Kim og Kanye kan ikke leve uden hinanden. Og derfor gik han helt i sort forleden.

Sådan lyder vurderingerne nu fra superparrets inderkreds.

- Kim er den mest stabile i forholdet, og og den stærkeste i ægteskabet. Kanye plejede at kunne bruge hende som sin støtte. Siden Kim har haft sine egne problemer, er rollerne blevet vendt om. Kanye var nødt til at være den stærke for Kim, og han ikke håndtere det længere, siger en kilde til ugebladet, People.

Kanye, 39, blev indlagt på UCLA-hospitalet med med et slags tilfælde af panikangst. Ifølge E! var der tale om et "psykiatrisk nødstilfælde". I USA kalder man det en "5150" - det er en kode lægerne kan bruge, når de mener, at patienter er til fare for dem selv og deres omgivelser. Kanye kan holdes på hospitalet mod sin vilje i 72 timer.

- Kim har haft det meget hårdt siden røveriet (i Paris, red.), og det har ikke hjulpet, at Kanye har været på Life of Pablo-turné. Deres liv har mildest talt været kaotisk, og det er ikke en god opskrift for et sundt ægtelskab, siger en kilde.

West har måttet aflyse hele 21 koncerter - noget eksperter mener kommer til at koste ham en formue. I sidste blev han han buhet ud i San Diego, Californien, efter han offentligt sagde, at han ikke havde stemt til det amerikanske valg, men hvis han havde, ville det have været på Donald Trump. Det satte alle alarmklokker igang: Kanye har nemlig støttet Hillary Clintons kampagne massivt.

Se flere billeder af Kim efter røveriet her:

Kim Kardashian er tilbage i New York efter det voldsomme røveri i Paris

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close