Hollywood23. januar 2017

Se billederne: Kan du genkende denne stjerneskuespiller?

Lørdag var der masser af stjerner, der deltog i demonstrationerne for lighed i verden. En af dem er en gammel kending fra en nærmest udødeliggjort film. Kan du kende hende?
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.30780347.jpg
 Foto: All Over

Tusinder og atter tusinder af mennesker gik lørdag på gaden i det, der blev kaldt for ”Women’s March”. Det er en protest, der er startet i USA, og som havde til formål at sætte fokus på lighed og retfærdighed. Blandt de mange deltagere i marchen var også et utal af amerikanske kendisser.

I Los Angeles bød arrangementet blandt andet på et gensyn med en karakteristisk skuespillerinde fra en sand filmklassiker fra 80’erne.

Hun brugte da også netop den populære film til at gøre opmærksom på sit budskab.

- Nobody puts pussy in a corner, stod der således på hendes t-shirt.

Dette er naturligvis en hentydning til den nyindsatte Præsident Trump, og samtidig vil filmelskere verden over hurtigt kunne kæde citatet sammen med både filmem og skuespilleren.

For meget har ændret sig ved skuespillerens udseende gennem årene. Krøllerne er der dog stadig, og de afslører måske, hvem der er tale om.

Har du stadig ikke gættet, hvilken skuespillerinde, der står bag det stærke t-shirt-citat?

Så kan du finde svaret i galleriet herunder, hvor du også kan se flere billeder af den populære 80’er-stjerne fra lørdagens arrangement.

Jennifer Grey til Women's March

Sponsoreret indhold