Hollywood 11. august 2018

"Real Housewives of New York"-stjerne i sorg: Kæreste død af overdosis

“Real Housewives of New York”-stjernen Bethenny Frankel er i sorg, efter at hendes ven gennem mere end 30 år – og on/off-kæreste gennem det sidste stykke tid, fredag blev fundet død af en overdosis i Trump Tower i New York
Foto: All Over

“Real Housewives of New York”-stjernen Bethenny Frankel mistede fredag sin kæreste og ven gennem mere end 30 år.

51-årige Dennis Shields døde således fredag efter at have taget en fatal dosis af det stærkt smertestillende middel OxyContin.

Det skriver NY Post.

Ifølge det amerikanske medie mistede Dennis Shields bevidstheden kort efter, at han havde bedt sin assistent om at give ham et skud Narcan – et lægemiddel man bruger for i behandlingen af forskellige typer overdosis.

Foto: All Over

“Real Housewives of New York”-stjernen Bethenny Frankel og Dennis Shields var venner i mere end 30 år og begyndte at date hinanden i 2016. Foto: All Over

Desværre stod Dennis Shields’ liv ikke til at redde, og han blev erklæret død kort tid efter af en tilkaldt læge, der ankom til hans lejlighed i Trump Tower i New York.

Dennis Shields var gennem mere end 30 år tæt ven med “Real Housewives of New York”-stjernen Bethenny Frankel, 47. De begyndte at date tilbage i 2016 og nåede at være on/off-kærester frem til hans alt for tidlige død.

Dennis Shields efterlader sig desuden fire børn fra tidligere forhold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold