Hollywood 19. september 2019

Kæmpe-stjerner der var hjemløse engang

Nogle bliver født ind i rigdom og berømmmelse, mens andre skal kæmpe for at nå toppen. Her er ti berømtheder, som startede fra bunden – som hjemløse – og nu har nået toppen.

Af Emilie Nørregård-Nielsen

1. Jennifer Lopez

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Kvinden, der den dag i dag er blevet kendt for sin stærke selvstændighed, sit fantastiske skuespil og ikke mindst sin fortryllende sangstemme, har ikke altid haft det nemt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i sine helt unge dage, inden hun var en flygirl, og inden hun blev kendt, havde hun intet sted at bo. Hun tog fra dansestudie til dansestudie og overnattede de steder, hun kunne.

Artiklen fortsætter under billedet...

At sove på dansestudier, skippe nødvendige bade og klæde om på toiletter har været det hele værd.

un har den dag i dag en nettoværdi på over 400 millioner dollars.

2. Steve JobS

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Det er meget få, der ikke har hørt om manden, der opfandt Apple. Men Steve Jobs har ikke altid siddet på toppen, det har krævet en lang kamp.

Da han var på universitetet, sov han hver dag hos forskellige venner eller fremmede mennesker, der åbnede sit hjem for ham. Han samlede pant fra flasker for at få penge til lidt mad.

- Hver søndag ville jeg gå 11,5 kilometer for at kunne få et rigtigt måltid på Hare Krishna Temple, sagde Steve Jobs under et foredrag på Stanford University.

Selv om han døde tilbage i 2011, er han blevet et af de mest indflydelsesrige mennesker i hele verden.

3. Halle Berry

(Foto: MEGA)

Kvinden, som har vundet både Oscars, Emmy, Golden Globe og som er blevet omtalt som en af de smukkeste kvinder, startede ikke sin karriere nemt i Chicago.

Hun var nemlig hjemløs og boede på gaden, alligevel omtaler hun ikke situationen som noget negativt.

- Det lærte mig, hvordan jeg skulle tage ansvar for mig selv, og jeg lærte at jeg kan overleve igennem enhver situation, selv hvis det betød at bo på et shelter og overleve for de få midler, jeg havde til rådighed, har Halle Berry tidligere sagt til Readers Digets

Der gik dog ikke lang tid, før folk fik øjnene op for hendes talent, og hun blev hurtigt hyret til at spille i serien ”Living Dolls”, og lige siden har hendes karrieret kun skudt i vejret.

4. Jim Carrey

(Foto: MEGA)

Han bliver omtalt som en af de sjoveste skuespillere i dag. Man kender Jim Carrey med et smil på læben og en plat joke, men livet har ikke altid været en dans på lyserøde skyer for ham.

I et interview med ”Inside the Actors Studio” åbnede Carrey op omkring sin tid som hjemløs.

- Min far var en musiker, som havde et normalt betalt job, til at forsørge sine børn. Han mistede at jobbet og alt faldt fra hinanden. Vi gik fra at være normale til at være ludfattige. Vi levede i en varevogn, da jeg var 15, droppede jeg ud af skolen for at få et job som pedel, så jeg kunne forsørge min familie, sagde han under interviewet for knap 10 år siden.

Jim Carrey kæmpede sig heldigvis mod toppen og fik den respekt, han har fortjent.

5. Kelly Clarkson

(Foto: MEGA)

Kelly Clarkson startede faktisk ganske fint ud, hun havde en lejlighed, nok penge og hendes karriere var på det rette spor.

Det skulle dog ikke forblive sådan længe, hendes lejlighed i Los Angeles brændte ned og uden en forsikring var alt, hun stod tilbage med, et tomt kreditkort og 30 dollars i kontanter.

Den dygtige sangerinder havde dengang ingen bekendte i LA, og da hun havde sat sin universitetsuddannelse på pause, stod hun tilbage med absolut ingenting.

Hun måtte bo i sin varevogn og på herberg de næste mange måneder.

I dag er hun heldigvis kommet ud af den situation, og er nu kendt som en af de mest populære countrysangere.

6. Charlie Chaplin

Han er en af de mest ikoniske skuespillere, vi har haft. Charlie Chaplin har dog ikke altid været accepteret, fordi det dengang ikke var lige så fint at være komedie-skuespiller.

Men Chaplin have også svært ved at blive accepteret, fordi han kom fra bunden.

Da han var yngre, var han tvunget til at flytte på gaden, fordi hans far døde, og moren fik et mentalt sammenbrud, som gjorde, at hun var ude af stand til at tage sig af ham eller passe et arbejde.

7. Daniel Craig

(Foto: MEGA)

Manden, der blev kendt som James Bond eller agent 007, gennemgik sin egen kamp, da han kæmpede for sit gennembrud som skuespiller.

Han tog et job på deltid på en restaurant og begyndte på teaterskolen for unge. Han sov, hvor han kunne - blandt andet på bænke i parker og på stranden.

8. Hilary Swank

(Foto: MEGA)

Den dobbelt Oscar-vindende skuespillerinde har kæmpet sin kamp for at nå til, hvor hun er den dag i dag.

Hendes forældre blev skilt, da hun var bare 15 år gammel. Og da hendes far forlod familien, stod de tilbage med kun 75 dollars.

Hendes mor tog de 75 dollars og kørte hende og datteren til Los Angeles i håb om at få gang i datterens karriere.

Det gik dog ikke helt som forventet, og de blev derfor nødt til at bo i en bil i et godt stykke tid.

Endelig fik Hilary sit første job som skuespiller.

Hun takker den dag i dag sin mor for at tro på hende og ikke bukke under, da det var sværest.

9. Cardi B

Foto: Mega

Cardi B. Foto: MEGA

Den famøse kvindelige rapper har lidt en anden vej mod toppen.

Hun blev født og opvoksede i Bronx, New York, og hun fik sit gennembrud ved at udtale sig om sin tid som stripper på diverse sociale medier.

Cardi B begyndte at arbejde som stripper i en alder af 19 år for at komme ud af et voldsomt forhold, hendes plan var at stoppe stripperkarrieren, da hun var 25. Fet gik dog ikke helt som forventet.

Da hun blev 23 år, blev hun opdaget som kvindelig rapper med sangen ”Bodak Yellow” og sangen røg hurtigt ind som nr. 1 på ”Billboard Top 100.”

På bare to år gik hun fra at være stripper til at være en anerkendt musiker, der har vundet adskillige priser.

10. Ed Sheeran

(Foto: MEGA)

Ed Sheeran. Foto: MEGA

Den rødhårede britiske sanger Ed Sheeran offentliggjorde for nyligt i sin nye bog ”A Visual Journey”, at han var hjemløs i over 2 ½ år.

Ed Sheerans største drøm var at blive musiker, og han ville gøre alt, hvad han kunne for at det gik i opfyldelse – selv hvis det betød, at han måtte flytte fra hus og hjem.

I over 2 ½ boede Ed Sheeran på gaden, og han sov, hvor han nu kunne – hos venner, fremmede eller på gaden.

- Det er ikke hjemløs for mig, jeg er bare mindre hjemme, end jeg gerne ville være, skrev han i sangen ”Homeless”.

I dag har Ed Sheeran en formue på omkring syv millioner britiske pund.

Sponsoreret indhold