Hollywood 15. juli 2008

Justin Timberlake: Bryllup i baghaven

Popstjernens mormor er i fuld sving med at planlægge barnebarnets store dag
Justin og Jessica har endnu ikke officielt sagt, at de skal giftes, men de så meget lykkelige ud i weekenden
Justin og Jessica har endnu ikke officielt sagt, at de skal giftes, men de så meget lykkelige ud i weekenden
Foto: All Over

Hvis det står til mormor Sadie Bomar, så kan Justin Timberlake ikke komme hurtigt nok ned på knæ og fri til sin kæreste gennem lidt over et år, skuespilleren Jessica Biel.

Der har da også været rygter siden maj i år om, at popdrengen gik i friertanker - dog ikke ligefrem de samme tanker som sin kære mormor. Ifølge "The Sun" har Justin været på udkig efter et passende sted at holde den romantiske dag. Han skulle bl.a. have udset sig nogle forskellige eksklusive, private øer.

- Jeg vil bare have, at de er lykkelige. Jeg synes de skal gifte sig i Lynns (Justins mor) have i Tennessee. Hun har en stor baghave med smukke blomster. Det ville være helt perfekt, siger mormor Sadie ifølge den engelske avis.

Det er dog endnu uvist, hvad sangeren selv synes om sin bedstemors forslag - hans tætte venner tvivler faktisk på om Justin overhovedet ved noget om hendes planer.

- Justin begyndte at snakke om bryllup tidligere på året. Hans familie var henrykte og begyndte at planlægge den store dag. Men jeg er ikke sikker på, hvor meget han selv kender til planerne, siger kilden.

Sponsoreret indhold