Justin Bieber røvede kvinde

Kriminalsagerne begynder at hobe sig op for den ellers populære sanger. Denne gang forsøgte han at stjæle en kvindes mobiltelefon

Kriminalsagerne begynder at hobe sig op for den ellers populære sanger. Denne gang forsøgte han at stjæle en kvindes mobiltelefon

foto: Justin Bieber/Instagram

Politiet i Los Angeles har meddelt, at Justin Bieber bliver beskyldt for et røveri.

20-årige Bieber har angiveligt forsøgt at frarøve en ung kvindes mobiltelefon mandag aften klokken 22:30 lokal tid.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber: Se videoen fra retten

Rygterne i flere amerikanske medier går på, at røveriforsøget skete, fordi kvinden havde taget et billede af Justin Bieber og hans venner, der var kommet op at skændes med en anden gruppe af drenge.

Politiet har nu talt med det kvindelige offer, som har afgivet sin forklaring af sagen og anmeldt røveriforsøget, fortæller en talskvinde fra Los Angeles politi, som også fortæller, at Bieber ikke er blevet anholdt eller afhørt endnu, da det er for tidligt at sige, hvad der er sket i sagen.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber i nye problemer

Efter kvinden anmeldte røveriforsøget i går tirsdag, har Bieber ikke svaret på de mange spørgsmål fra medierne i dag. Kvinden afhøres stadig.

Den canadiske sanger skal i retten i juli for at have været påvirket under kørsel, modstået sig anholdelse og kørt uden kørekort. Ligeledes bliver Bieber ankalget for at have overfaldet en limousine-chauffør tilbage i februar.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber anholdt i Miami

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close