Hollywood6. februar 2014

Justin Bieber: Prøver nyt fokus

Skandalerne har den seneste tid rullet ind over Justin Bieber. Senest er han blevet beskyldt for at chikanere personalet om bord på et fly, hvor han
Teenage-idolet Justin Bieber prøver at finde den positive energi
Teenage-idolet Justin Bieber prøver at finde den positive energi
 Foto: All OverSkandalerne har den seneste tid rullet ind over Justin Bieber. Senest er han blevet beskyldt for at chikanere personalet om bord på et fly, hvor han sammen med sit slæng røg så meget hash, at piloterne måtte iføre sig masker.

Inden da blev han beskyldt for at køre gaderæs i påvirket tilstand i Miami.

I et forsøg på at lægge skandalerne bag sig, besluttede teenageidolet forleden at trække sig tilbage til et lydstudie i Georgia sammen med rapperen T-pain.

Og her har den 19-årige Bieber besluttet sig for at fokusere på den positive energi. Det fremgår af en besked, som den canadiske sanger onsdag postede på Twitter.

- Tilbage i mit andet hjem. Godt at være tilbage. Fokuseret på at skabe positiv energi, skrev Justin Bieber ifølge Female First.

Se videoen af Justin Bieber i retten

Den unge hitmager har endnu ikke kommenteret på rygterne om rygningen i det fly, de havde lejet, og at han skulle have chikaneret flypersonalet under rejsen fra Canada til New Jersey i forbindelse med weekendens Super Bowl.

Ifølge den officielle rapport fra begivenheden, som NBC News har indsamlet, advarede piloten flere gange passagerne, inklusive Bieber, om at stoppe med at ryge hash.

- Piloten sagde også, at han var nødt til at bede passagerne om at stoppe deres chikanerende adfærd over for personalet, og efter adskillige advarsler bad han personalet om at blive i nærheden af cockpittet for at undgå yderligere chikane, skriver Female First.

Personalet om bord på flyet har dog ikke ønsket at rejse tiltale mod stjernen så alle passagerende fik lov til at gå, da flyet landede.

Justin Bieber: I nye problemer


Sponsoreret indhold