Hollywood30. januar 2014

Justin Bieber i nye problemer

Teenage-idolet bliver sigtet for vold
Justin Bieber har endnu engang fået nettet i kog, efter at han postede et billede af sig selv kun iført at par boksershorts.
Justin Bieber har endnu engang fået nettet i kog, efter at han postede et billede af sig selv kun iført at par boksershorts.
 (Foto: All Over)

Først var det slåskampe med paparrazien, så var det æggekastning og gaderæs. Nu er popkometen Justin Bieber igen kommet under lovens ransagende blik - denne gang for anklager om vold mod en limousinechauffør.

Læs også: Justin Bieber: Sammenlignes med kvindelig kollega

Det skriver Reuters.

Den 19-årige sanger bliver nu sigtet af det canadiske politi, for at have angrebet limousinechaufføren under et besøg i Toronto i december måned.

Her samlede chaufføren seks passagerer, inklusiv Bieber, op foran en natklub i den canadiske by. Under et skænderi på vej til superstjernens hotel skulle Bieber ifølge anklageskriftet have slået chaufføren adskillige gange bag i hovedet.

Angiveligt stoppede chaufføren bilen og steg ud for at ringe til politiet. Da de ankom til gerningsstedet, var popstjernen og hans følge forduftet.

Den canadiske popdrengs advokat fastholder ifølge Reuters den unge stjernes uskyld.

Se også: Justin Bieber: Anholdt i Miami

- Da sagen nu er i rettens hænder, vil det være upassende at udtale sig om både anklage og forsvar på det her tidspunkt, tilføjer Biebers advokat i en skriftlig udtalelse til Reuters.

Newspaq

Sponsoreret indhold