Hollywood8. marts 2013

Justin Bieber: Går med gasmaske

Den unge popstjerne bliver mere og mere excentrisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/93f4a05e888b4efe8eebcc70e38a8b5e.jpg
 Foto: All OverDen er fuld blus under Justin Bieber-kedlen.

Karrieren buldrer fremad med så stor kraft, at det halve vist kunne være nok. Flere og flere tegn peger nemlig i retning ad, at den unge popprins er stresset og måske endda er ved at miste jordforbindelsen.

Tirsdag blev hans ellers mere end trofaste fans, The Beliebers, ualmindelig vrede, da deres store idol sløsede så meget med tiden, at han kom hele to timer for sent til en af de fire koncerter, han i løbet af denne uge spiller i London.

Justin Bieber: På hotel med mystisk brunette

Onsdag aften viste han sig så i den engelske hovedstad iført en mærkelig gasmaske. Om det var for ikke at blive genkendt - hvilket tydeligvis ikke virkede - eller om han bare syntes, det så smart ud, står hen i det uvisse.

Og i aftes kollapsede Justin Bieber så på scenen midt under sin koncert på grund af vejrtrækningsproblemer. Efter 20 minutters behandling med ilt- (ikke gas)maske valgte han at gå på scenen igen imod lægernes råd.

Onsdagens udklædning var i øvrigt ikke en engangsforestilling. Da han i sidste uge var et smut ude i London for at shoppe, havde han også taget sin mærkværdige gasmaske på.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0009e03bac2f4976960fb9af65ac8fc2.jpg


Justin Bieber havde en friaften i London, og da han var på vej hjem fra en restaurant til sit hotel valgte han at tage sin gasmaske på. Aftenen efter besvimede han på scenen på grund af vejrtrækningsproblemer, men om der er en sammenhæng, vides ikke. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2f696b1926b249819aae911736f7cdf0.jpg


Sidste mandag var Bieber ude at shoppe - med sin gasmaske på. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5dbaf973530c4b9ab3d406e05fd6726e.jpg


Det er ikke en helt ny dille for Justin Bieber at dække sit ansigt med masker. I januar sidste år gemte han sig bag en guldmaske, da han var på Venice Beach i Californien sammen med sin bedste ven og sin far. (Foto: All Over)

Justin Bieber: Se hans skinnende million-øse

Sponsoreret indhold