Hollywood13. december 2013

Justin Bieber: Får sin egen radio

Ny radiostation spiller kun Justin Bieber numre
Nu kan danske Beliebers nyde tonerne af Justin Biebers sange non-stop
Nu kan danske Beliebers nyde tonerne af Justin Biebers sange non-stop
 foto:All OverDu ligger på sengen og dit ynglingsnummer drøner ud af radionen. Din fod vipper i takt med musikken, mens du tjekker facebook på Iphonen. Men så sker det. Sangen slutter og din fars gamle 80er idol synger i stedet for fuld skrue.

Men nu er der håb forude, for fra i dag kl. 12 findes der en radiostation, som kun spiller Justin Bieber. Og intet andet. Så alle landets teenagepiger og andre Beliebers kan ånde lettede op.

Det er SBS Discovery, der bl.a. også har en Rasmus Seebach og en One Direction-kanal på deres webtjeneste Radio Play, der står bag ideen om at give det 19-årige canadiske popikon en radio helt for sig selv.

Danske Amalie flirter med Justin Bieber

Selvom det umiddelbart lyder som en noget ensklangende kanal, er det tilsyneladende et stort ønske fra lytterne i Danmark, der har fået radio- og TV-selskabet til at give Justin Bieber spilletid 24 timer i døgnet, fortæller vicedirektør Tobias Nielsen.

- Vi håber, at de mange "Beliebers" vil tage kampen op og bidrage med deres indslag til kanalen, som naturligvis indeholder alle hans store hits, siger han dagen inden "The Voice Justin Bieber Radio" går i luften.

Så nu må tiden vise, om de danske fans tager den udfordring op, så radioen bliver en succes, eller om den blot redder tusindvis af teenageforældre fra at smutte i Fona efter den seneste Justin Bieber-CD til jul.

Amerikansk hitsangerinde kommer til Danmark. Se hvem her

Sponsoreret indhold