Hollywood 15. juli 2008

Julianne Moore: Flov over trekant

Skuespilleren er ikke meget for, at hendes børn ser hendes nye film, hvor hun folder sig ud på lagnerne

Den 47-årige Hollywoodstjerne er skrækslagen for, hvordan hendes børn vil reagere på hendes seneste film "Savage Grace". I filmen kaster hun sig nemlig ud i en heftig trekant for åben skærm.

Julianne Moore har to børn, 10-årige Caleb og Liv på seks år, og hun er ikke just begejstret for, at de skal se deres mor splitternøgen.

- Jeg ved, at mine børn sikkert vil se mine film en dag og tænke, at de er en smule for meget - specielt nøgenscenerne, Men, der er jo altid et tidspunkt i børns liv, hvor de hader deres mor, siger den filmaktuelle skuespiller.

Den 47-årige skuespiller har tidligere medvirket i film med nøgenscener - bl.a. "The End of the Affair", "Short Cuts" og "The Big Lebowski". Men hun indrømmer, at hendes mand, instruktøren Bart Freundlich, ikke var tosset med ideen om, at hun skulle tage den kontroversielle rolle i "Savage Grace".

- Jeg kan lide at tage chancer med mit arbejde og havde ingen betænkeligheder med at tage rollen, men det havde min mand i hvert fald, fortæller Julianne Moore og forklarer:

- Det er jo ikke ligefrem den slags roller, man kan lide at se sin kone i. Heldigvis tager jeg ikke arbejdet med hjem.

Julianne Moore joker videre og siger:

- Han er ikke vild med at se mig nøgen, men han vil da hellere se mig nøgen end død i en film!

Bart Freundlich er ikke verdens heldigste mand. Han kommer nemlig til at se begge dele. I filmen spiller hun en rig kvinde, som bliver myrdet af sin egen søn, da hun forsøger at "kurere" hans homoseksualitet ved at gå i seng med ham...

Sponsoreret indhold