Hollywood19. september 2015

Julia Roberts er loren ved benhård branche

Hollywood-stjernen Julia Roberts tror ikke, hun var gået ind i filmbranchen, hvis hun kunne vælge om.
https://imgix.seoghoer.dk/media/00e68435f99e4cf8b575c21c4696d80b.jpg
 Foto: All Over

Hun er kendt for sit store, blændende tandpastasmil, men bagved det storsmilende ydre erkender Julia Roberts, at filmbranchen kan være benhård.

Faktisk siger den Oscar-vindende "Erin Brockovich"-stjerne i den kommende udgave af magasinet Allure, at hun nok havde valgt en helt anden branche i dag.

- Jeg tror ikke, jeg havde startet i dag. Måske siger jeg det, fordi jeg ikke længere er 18 år og har det samme gå-på-mod, men det ser udmattende ud, lyder det fra den 47-årige stjerneskuespillerinde.

- Branchen var lettere, da jeg startede. Folk var sødere dengang, tilføjer Roberts i interviewet.

Heldigvis har hendes karrierevalg ikke været så skidt, at det ikke har været godt for noget. Under indspilningerne til filmen "The Mexican" i 2000 mødte hun kameramanden Danny Moder, som hun giftede sig med to år senere, og efterfølgende er de nu 10-årige tvillinger Hazel og Phinnaeus samt sønnen Henry på otte år kommet til verden.

- Helt gennemgående er jeg en glad person, og her mens livet kører derudad, har jeg indset, hvor værdifuld den følelse er, at man bare er naturligt lykkelig, siger filmstjernen, der er glad for at arbejde sammen med gemalen i den hårde filmbranche.

Moder står nemlig bag kameraet på Roberts' kommende thrillerdrama "Øjnenes hemmelighed", og de svære indspilninger ville aldrig være lykkedes uden hans tilstedeværelse.

- Jeg ved ikke, om jeg kunne have gjort det, hvis ikke han havde været helt fysisk tæt på mig, forklarer Roberts og uddyber:

- Det handler om, at jeg havde det tryggeste menneske i verden i samme lokale som mig imens, siger skuespillerinden, der kan ses i de danske biografer i "Øjnenes hemmelighed" fra den 25. december.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold