Hollywood18. oktober 2014

Jude Law: Venter barn med sin eks

Snart kan den hotte skuespiller kalde sig far til fem. Han venter nemlig barn til foråret med ekskæresten Catherine Harding
Jude Law
Jude Law
 Foto: AOPBare fordi man ikke længere er kærester, kan man da godt få et barn sammen. Det mener skuespiller Jude Law og hans tidligere kæreste Catherine Harding i hvert fald.

Til foråret bliver hun mor for første gang, mens det for Jude Law bliver femte gang, han byder et nyt afkom velkommen til verden. Det skriver magasinet People, som har talt med en repræsentant for stjernen, der bekræfter de lykkelige omstændigheder.

LÆS OGSÅ: Jude Law: 40, fræk og stadig fri

- Jeg kan bekræfte, at Jude Law og Catherine Harding venter et barn sammen til foråret. Selvom de ikke længere er i et forhold, er de begge dedikerede til at opfostre deres barn, siger skuespillerens repræsentant i en pressemeddelelse ifølge magasinet.

- De anser dette som en privatsag og vil ikke komme med udtalelser ud over denne konfirmation. Jeg beder om, at I respekterer privatlivet for alle involverede parter og deres familier, skriver repræsentanten.

LÆS OGSÅ: Jude Law snigløbet af nært familiemedlem

Den 41-årige skuespiller har i forvejen tre børn mellem 12 og 18 år med sin ekskone, skuespilleren og modedesigneren Sadie Frost. Derudover har Jude Law en datter på fem år med modellen Samantha Burke.

Sponsoreret indhold