Hollywood17. november 2014

Jubler over ekstra kilo

Aniston må konstant afvise graviditetsrygter efter vægtforøgelse
Af af
Jennifer Aniston er glad for de ekstra kilo, men må konstant afvise, at hun er gravid.
Jennifer Aniston er glad for de ekstra kilo, men må konstant afvise, at hun er gravid.
 Foto: All Over PressNormalt plejer kvinder at gyse, hvis de har taget på, men det gælder ikke skuespillerinden Jennifer Aniston.

LÆS OGSÅ: Pres mig ikke til at få børn

Selv om hun har skruet ned for sit stramme træningsregime og deraf taget nogle kilo på, er hun meget mere glad, fortæller hun til Look Magazine ifølge MSN.com.

- Gennem det seneste halvandet år er jeg gået fra at være hysterisk med træning til at tænke, at min krop en gang imellem har brug fra en pause, siger den 45-årige skuespillerinde og tilføjer:

- Det eneste minus ved det er, at jeg har taget lidt på, og at der derfor kommer cirka 4.000 graviditetsrygter, lyder det fra Aniston, der er forlovet med skuespilleren Justin Theroux.

LÆS OGSÅ: Jennifer strammer ballerne op til ferie
Selv om fødselsattesten siger, at hun til februar er nærmere de 50 år end de 40, ser Aniston stadig toptrimmet ud.

- Jeg gør egentligt ikke noget specielt for det. Jeg er bare heldig at have gode gener. Når jeg ser på min far og hans nærmest ikke-eksisterende rynker, takker jeg min families græske gener, siger Aniston, hvis rigtige efternavn er det græske Anastassakis.

LÆS OGSÅ: Min forlovede forbyder botox

Dog har "Venner"-stjernen nogle konkrete råd, der holder hendes krop i balance, røber hun over for magasinet.

- Noget, jeg gør hver eneste dag, er at drikke masser af vand, dyrke yoga og spise sundt, lyder anbefalingerne fra Aniston.

Jennifer Aniston er snart aktuel som den upassende nymfoman-tandlæge Julia i filmen "Horrible Bosses 2," der får dansk biografpremiere den 25. december.

Sponsoreret indhold