Hollywood21. juli 2017

Joseph Gordon-Levitt er blevet far igen

Joseph Gordon-Levitt og fru Tasha er blevet forældre til en søn for anden gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/joseph_gordon-levitt.jpg
 Foto: All Over Press

Joseph Gordon-Levitt er kendt for at holde sit privatliv helt privat. På de sociale medier deler han kun ting, der handler om ham selv eller hans karriere. Derfor er det heller ikke via disse kanaler, at det nu er blevet offentligt, at "Snowden"-skuespilleren netop er blevet far for anden gang.

Det er i stedet skuespillerens manager, der bekræfter den glædelige nyhed overfor People.com.

Sammen med fru Tasha McCauley, der er 36 år ligesom ægtemanden, har Joseph i forvejen søn, som fylder to år senere i år.

Og nu kan parret altså kalde sig forældre til to drenge.

Selv om Gordon-Levitt værner om sin privatsfære, så stiller han op til interviews. I 2015, da han gæstede et amerikansk talkshow, fortalte "10 things I hate about you"-stjernen om sit forhold til pressen.

- Min søn har ikke valgt at være en del af det her. Og det valg vil jeg gerne have, at han selv kan tage, når han bliver ældre. Altså når han kan forstå det hele og tage sådan en beslutning på egen hånd. Så lige nu vil jeg bare gerne beskytte ham.

For få uger siden var det en anden af stjernerne fra kultfilmen "10 things I hate about you", som annoncerede en udvidelse af familien.

Sutteflasker, bleer og sparkedragter flytter snart ind i hjemmet for den amerikanske skuespillerinde Julia Stiles. Skuespillerinden, der er kendt fra film som "Save the Last Dance" og "Silver Linings Playbook", er nemlig gravid. Det bekræftede hendes repræsentant til magasinet People.

Sponsoreret indhold