Hollywood20. februar 2008

JORDAN: VIL ADOPTERE

Brystbomben vil følge trenden og adoptere, men hun tager skridtet videre. Hun vil have et handicappet barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/jordanson2-jpg.jpg

Barbie og Ken aka Jordan og husbonden Peter André har nu sat sig for, at de vil forøge husstanden med endnu et barn, og helst et handicappet et af slagsen.

29-årige Jordan er i forvejen mor til tre, men det er ikke nok, hun mener parret har nok overskud til at tage sig af et barn mere. Men det skal ikke være et, de selv fremstiller på gammeldags økologisk facon, næ, det barmfagre model vil helst adoptere.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at adoptere. Helst et handicappet barn herfra. Jeg har selvfølgelig lyst til at adoptere et hvilket som helst barn, men handicappede børn trænger også til et hjem, og jeg ved, hvordan sådan en situation skal håndteres på grund af Harvey, udtaler hun.

Harvey er hendes ældste søn, som hun har med fodboldspilleren Dwight Yorke. Harvey er fem år, og han er født blind og med en lidelse, der gør, at han er helt afhængig af sin kørestol. Sammen med Peter André, som er bedst kendt for sit veludviklede vaskebræt, har parret sønnen Junior på to år og datteren Princess Tiaamii på bare syv måneder. Men de i forvejen mange børn afskrækker ikke parret fra at indlemme endnu en unge i familien.

- Peter er helt enig, vi har allerede talt om det, siger Jordan.

Familieforøgelsen vil dog først finde sted til næste år, for den sexede mor har alt for meget at se til i år. Hun udkommer med en bog, en parfume, sengetøj, en badetøjskollektion og lancerer sit eget kreditkort.

Sponsoreret indhold