Hollywood7. januar 2009

Jordan: Smidt ud af Facebook

Den britiske brystbombe er blevet forvist fra det elektroniske netværk
Jordan blev først forbløffet og siden vred, da hun blev smidt af Facebook
Jordan blev først forbløffet og siden vred, da hun blev smidt af Facebook
 Foto: All Over

Undertøjsmodellen Jordan har et par indlysende fordele. Men det reddede hende ikke fra at blive smidt ud af det elektroniske netværk Facebook.

Jordan måtte sande, at det ikke er nok at være en rigtig populær pige i den hårde elektroniske verden. Tværtimod faktisk. For Jordan er blevet sat på porten af Facebook, fordi hun har alt for mange venner. Grænsen for privatpersoner er 5.000 venner. Men Jordan havde flere, og derfor lukkede folkene bag Facebook simpelthen hendes profil. Det skriver den britiske avis "The Sun".

Vil kæmpe mod Facebook

Jordan har dog ikke i sinde at give op. Hun vil have sin profil tilbage, og nu kæmper hun for at få lov til som privatperson at have mere end de tilladte 5.000 venner.

- Jeg har kontaktet Facebook. Så let slipper de ikke af med mig, siger en forarget Jordan til "The Sun".

Hun skal dog ikke regne med at få sin profil tilbage. Facebook er kendt for at holde benhård justits med i hvert fald visse ting på netværket. Og i Jordans tilfælde ser det ud til, at hun vil være nødt til at få sig en fanside, hvis hun skal have så mange venner.

To venner kan Facebook dog ikke tage fra Jordan: Den gallionsfigur-agtige barm, der har gjort hende berømt, beholder hun.

Sponsoreret indhold