Hollywood2. marts 2009

Jordan: Sexmisbrugt som 6-årig

Pinup-modellen fortæller for første gang om sine uhyggelige barndomsminder
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/jordan-misbrugt-jpg.jpg
 Foto: All Over

Engelske Jordan, som i virkeligheden hedder Katie Price, fortæller nu i et interview i Piers Morgans show "Lifes Stories", at hun blev seksuelt misbrugt, da hun var bare 6 år gammel.

Først fortæller hun, at en pædofilidømt mand tog billeder af hende, da hun var teenager - derefter indrømmer hun, at hun faktisk har været udsat for ting, der var endnu værre.

- I en park. Jeg ved ikke. Jeg har aldrig …åh Gud, hvad er der galt med mig? Fortæller hun til TV-værten. Hun har svært ved at fortsætte og kigger ned på sin mor og Peter André, der sidder blandt publikum.

- Det var en ækel fyr i en park, får hun fremstammet, imens tårerne triller.

Og Jordan nikker, da hun bliver spurgt, om hun blev misbrugt.

Over for News of the World bekræfter hun senere episoden og fortæller, at hun var 6 år gammel, da det skete.

Lille Katie var ude at lege med nogle skoleveninder. Hendes mor sad på en bænk i nærheden, da pigerne gemte sig i nogle buske.

Pludselige dukkede en fremmed mand op og lovede, at han ville købe is til dem. Lidt efter blottede han sig for dem, hvorefter han befølte de to små veninder. Katie var skrækslagen og turde ikke skrige.

Kort efter var der nogle større børn, der opdagede, hvad der foregik, og manden blev skræmt væk. Han blev aldrig taget af politiet.


Sponsoreret indhold