Hollywood20. juni 2009

Jordan: Jeg trænger til et knald

Brystbomben er i underskud og desperat efter at få sex
Jordan spillede op til kameraet
Jordan spillede op til kameraet
 Foto: All Over

Brystbomben med det borgerlige navn Katie Price slår for øjeblikket sine folder på ferieøen Ibiza og det går ikke stille for sig.

Forleden var brystbomben ombord på et skib for at få taget en række fotos til en ny kalender. Jordan er ikke genert og poserede frækt i forskellige bittesmå bikinier og når der skulle skiftes mellem det forskellige badetøj, viste hun også gerne sine berømte fortrin.

Men selv om mændene savler over hendes veldrejede former, er Jordan ved at sprænge fordi hun ikke får noget sex.

- Jeg er liderlig. Jeg trænger til et knald. Jeg er ved at blive sindssyg, blev hun hørt sige forleden ifølge engelske The Sun.

Flirter med lækkert hug

Katie Price er ellers blevet kædet sammen med 28-åruge Anthony, som hun er blevet set flirte og kramme med, men overfor sine nærmeste venner, fastholder brunetten, at der ikke er noget romantisk mellem dem.

- Der er intet imellem os. Han er bare en ven. Jeg kan ikke finde en mand, beklager brystbomben sig.

Jordan vil nemlig ikke risikere at en eventuel flirt kun gider hende fordi hun er kendt.

Sover sammen

Noget kunne dog tyde på, at Jordans dyriske lyster har taget over på ferieøen. I aftes var Jordan og hendes slæng - inklusiv den mystiske Anthony på en natklub.

Efter lukketid fortsatte de festen i Jordans penthouse hotelværelse og her til morgen fortæller en ansat på hotellet, at han har serveret morgenmad for både Jordan og Anthony i den eksklusive suite.

Så måske har Jordan langt om længe fået taget trykket…

Sponsoreret indhold