Hollywood22. december 2014

Jolie om Pitt: - Han ved, hvad jeg har brug for i sengen

I sin nye film skal Angelina Jolie instruere en sexscene mellem sig selv og sin mand Brad Pitt – og det bliver ikke svært, afslører Jolie
Det skønne par har været sammen i 9 år
Det skønne par har været sammen i 9 år
 Foto: All Over PressI 2005 slog det gnister både foran og bag kameraet, da skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt indspillede filmen "Mr. & Mrs. Smith."

Pitt forlod sin kone, skuespillerinden Jennifer Aniston, og fandt lynhurtigt sammen med Jolie, som han siden har stiftet familie og giftet sig med.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie dropper skuespillet

Nu er Pitt og Jolie igen blevet genforenet på filmlærredet, hvor de endnu en gang spiller et ægtepar. Filmen instrueres af netop Jolie, og derfor skulle hun instruere sig selv og sin egen ægtemand i filmens intime kærlighedsscener.

LÆS OGSÅ: Børnesygdom binder Angelina Jolie til sengen

Men ifølge Jolie var det legende let, fortæller hun til MTV News.

- Jeg var den anden person i kærlighedsscenen, så det var ikke så svært, lyder det fra den 39-årige skuespillerinde, der tilføjer, at Pitt fandt inspiration i deres private parforhold:

LÆS OGSÅ: Brad Pitt om syg Jolie: - Hun holder humøret højt

- Han ved, hvad jeg har brug for. Det har han altid vidst, siger hun om sin 51-årige mand.

Parret har været sammen i ni år, blev gift i august og har sammen seks børn.

Filmen har titlen "By the Sea" får premiere engang i 2015. Imens kan man se Jolies evner som instruktør, når filmen "Unbroken" får dansk biografpremiere den 8. januar.

Sponsoreret indhold