Hollywood8. maj 2014

Jolie: Jeg troede aldrig, jeg ville blive mor

Skuespilleren troede ikke, hun ville møde den rette
Af af
Angelina Jolie troede ikke, hun ville møde manden i sit liv. Men det må vi sige, at hun gjorde
Angelina Jolie troede ikke, hun ville møde manden i sit liv. Men det må vi sige, at hun gjorde
 Foto: AOP
Som lykkeligt gift mor til i alt seks børn, kan det umiddelbart virke lidt spøjst, at hun i det meste af sit liv ikke havde forhåbninger om hverken ægteskab eller børn.

Men sådan var virkeligheden for den amerikanske megastjerne Angelina Jolie. I hvert fald lige indtil hun mødte manden i sit liv, kollegaen og ægtemanden Brad Pitt. Det afslører hun ifølge ABC News til magasinet Elle.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie: Scorer kassen
- Jeg troede aldrig, jeg skulle have børn. Jeg troede aldrig, jeg ville blive forelsket. Jeg troede aldrig, jeg ville møde den rette. Når man kommer fra et splittet hjem, så accepterer man på en måde, at visse ting føles som et eventyr, og så leder man bare ikke efter dem, fortæller Jolie.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8fa635f1013d4d748a77ce205207502f.jpgAngelina Jolie med to af parrets i alt seks børn (Foto: AOP)


Den 38-årige skuespillerinde indledte sit stadig lykkelige romantiske forhold til Pitt for blot otte år siden, og i den periode er det lykkes parret at stable en familie med seks børn på benene - tre af dem har Jolie selv født, mens de resterende tre er adopterede.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie springer ud som mand

- Man mødes, og man er to individer, og man føler sig inspireret af hinanden, man udfordrer hinanden, man komplementerer hinanden og driver hinanden smukt til vanvid, siger hun om sit forhold til den 50-årige Brad Pitt.

Angelina Jolie kan snart ses i biograferne med filmen "Maleficent", hvor også tre af parrets seks børn optræder på lærredet.

Newspaq
Sponsoreret indhold