Hollywood18. december 2017

Johnny Depp slås om 190 mio. med sin tidligere advokat

Johnny Depp er blevet sagsøgt af sin tidligere advokat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny-depp-18122017.jpg
 Foto: All Over Press
Den amerikanske Hollywoodstjerne Johnny Depp har i mere end et år været økonomisk ude i tovene på grund af et mega stort overforbrug. Hver måned bruger han 13 millioner kroner på dag-til-dag-udgifter.
Oven i det kommer et eksorbitant forbrug på boliger og biler. Trods en årsløn på små 200 millioner kr. har stjernens advokater i flere år forsøgt at advare ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen mod at fråse som en fransk solkonge, men lige lidt hjælper det. Tallene er nemlig aldeles svimlende selv for en filmstjerne. For eksempel har ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen brugt 120 millioner på en yacht og ikke mindre end 480 millioner kr. på at få tag over hovedet. Blandt andet har han købt et slot i Sydfrankrig, flere huse i Hollywood, en hestefarm i Kentucky og en række øer i Bahamas, samt en ø i Grækenland. Læs om flere stjerner med et voldsomt overforbrug i SE og HØR Og alle boligerne er fyldt op med dyre kvalitetsvarer. 45 luksusbiler holder og venter i de mange garager, og den tidligere ”Edward Saksehånd” har tillige brugt flere millioner på en ekstremt eksklusiv juvel- og kunstsamling inklusive omkring 70 samlerguitarer og 200 værker af blandt andre Warhol, Klimt, Basquiat og Modigliani. Dertil kommer de løbende udgifter, som ville få værterne i ”Luksusfælden” til at snappe efter vejret.

Johnny Depp brugte 20 mio. på at sprede afdød vens aske

Den excentriske stjerne bruger ikke mindre end 200.000 kr. om måneden på vine, som han får fløjet ind fra hele verden, 975.000 kr. om måneden på sikkerhedsvagter for at beskytte ham selv og familien døgnet rundt i hele verden og to millioner kr. hver eneste måned på 40 fuldtidsansatte for at forsøde tilværelsen. Og hvis det lyder som regulært frås, er det intet imod den økonomiske hjerneblødning, Johnny Depp fik, da han betalte 20 millioner kr. for at skyde forfatteren Hunter S. Thompsons aske ud over Aspen i Colorado via en speciallavet kanon. Og det voldsomme overforbrug betyder, at Depp har hårdt brug for kontanter. Derfor har han i oktober sagsøgt sin tidligere advokat, Jacob Bloom, for 190 millioner kroner for dårlig rådgivning og for at have beriget sig selv på stjernens bekostning. Bloom var indtil juli i år rådgiver for Depp. Men nu svarer advokatfirmaet igen ved at kontra-sagsøge den ødsle stjerne. - Vores firma har lidt skade og vedbliver med at lide skade, fordi Johnny Depp ikke har betalt de løbende regninger for vores juridiske rådgivning, og nu kontra-sagsøger vi ham for et uspecificeret beløb, der vil komme frem i retten, lyder det fra Bloom, der tilføjer, at Depp med sit voldsomme overforbrug er sin egen værste fjende. Johnny Depps nuværende advokat har endnu ikke reageret på kontra-søgsmålet. Depps kamp med sin tidligere advokat kommer i slipstrømmen på et verserende slagsmål, hvor Depp i februar sagsøge sit gamle managementfirma, TMG, for 157 millioner kroner. TMG på deres side mener, at Depp skylder dem 3,5 millioner kroner i ubetalte honorarer og yderligere 35 millioner kroner, som firmaet lånte Depp tilbage i 2012, da hans økonomi lå endnu mere i ruiner end i dag. Også TMG anfører, at det er Depp selv, der med et hamrende stort overforbrug, har bragt sig på falittens rand. Men i første omgang kan julefreden sænke sig over både Johnny Depp og hans tidligere advokat, Jacob Bloom, der mødes første gang i retten den 16. marts 2018.

Johnny Depp i Danmark juni 2016

Sponsoreret indhold