Hollywood26. maj 2015

Johnny Depp risikerer 10 års fængsel

Superstjernen havde sine hunde med til Australien på ulovlig vis – det kan komme til at koste dyrt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny_depp_web1_aop.jpg
 All Over Press

Hundene Pistol og Boo er sandsynligvis Johnny Deeps bedste venner, og nu må den berømte filmstjerne måske ligefrem gå i fængsel for deres skyld.

Det fremgår af senatets behandling af sagen om Johnny Depp og hans kone Amber Heards ulovlig medbringen af deres to yorkshireterriere til Australien sidste måned. Det skriver The Sydney Morning Herald.

Ifølge de australske myndigheder havde det berømte par ikke haft hundene i den påkrævede karantæne inden ankomsten, ligesom de heller ikke havde oplyst om dyrene i tolden, da de sidst i april fløj til kontinentet for at filme den nyeste "Pirates of the Caribbean"-film.

[node:aller-related-content]

Hundenes tilstedeværelse i Australien blev først opdaget, da der under et besøg på en hundesalon i Sydney blev delt billeder af de små kæledækker på de sociale medier.

Efterfølgende krævede dyre- og landbrugsminister Barnaby Joyce, at dyrene blev fragtet ud af landet senest den 16. maj, ellers ville de blive aflivet.

Selvom Depp og Amber Heards efterkom kravet, kan de stadig risikere op til ti års fængsel for lovbruddet. Alternativt kan Hollywood-berømthederne slippe med en bøde på op til 340.000 australske dollar svarende til godt 1,8 millioner kroner.

Piloten, der fløj parret og deres hunde til Australien i Johnny Depps privatfly kan ligeledes risikere en dom på op til to års fængsel for sin medvirken i den ulovlige hundesmugling.

Sponsoreret indhold