Hollywood 2. juni 2008

Johnny Depp: Prisvinder

Den 44-årige skuespiller høstede hele to statuetter ved søndagens MTV Movie Awards-prisuddeling

To gange måtte Johnny Depp på scenen i Gibson Amphitheatre i Californien, da MTV for 16. gang uddelte priser til filmens verden.

Skuespilleren vandt for bedste komediefremførelse for sin rolle som kaptajn Jack Sparrow i "Pirates of the Caribbean". Den anden pris fik han som bedste skurk i "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street".

Depp havde sat tid af i sin kalender for at modtage sine to priser. Han arbejder ellers i øjeblikket med indspilningerne til filmen "Public Enimies", der først får premiere til næste år.

Selvoptagede stjerner

Skuespillere var dog ikke de eneste, som var at finde på den røde løber ved prisuddelingen. Bl.a. var den allestedsnærværende Paris Hilton og hendes rockband-kæreste Benji Madden med - dog med deres helt egen dagsorden.

Paris og kæresten brugte nemlig lejligheden og blitzlysene til at slå et slag for sig selv. Således snakkede de om mode og om Paris Hiltons nye TV-program, hvor hun søger en såkaldt BFF - Best Friend Forever (bedste venner for evigt).

Sarah Jessica Parker gik så at sige i Paris Hiltons fodspor og brugte tiden på at tale om, hvor fantastisk en succes "Sex and The City"-filmen har, der netop har haft amerikansk premiere.

Smuglet ind

En enkelt stjerne kom dog til prisuddelingsfesten helt uden forsøg på at promovere sig selv. Tom Cruise blev nemlig set snige sig ind med datteren Suri på skuldrene. Senere kom han dog på scenen for at overrække MTV Generation-prisen til sin kollega Adam Sandler.

Sponsoreret indhold