Hollywood3. januar 2009

John Travolta: Søn døde ikke af Kawasaki

Det var med stor sandsynlighed ikke Kawasaki-syndromet, der tog livet af John Travoltas søn. Ekspert tror ikke på sygdommen som dødsårsag
John Travolta og Kelly Preston er ramt af den værst tænkelige tragedie
John Travolta og Kelly Preston er ramt af den værst tænkelige tragedie
 Foto: All Over

John Travioltas søn, Jett, der netop har mistet livet i en alder af blot 16 år, havde det sjældne Kawasaki-syndrom, skriver eb.dk.

Men det er ifølge flere eksperter ikke det, der har taget livet af knægten.

- Anfald er ikke en del af Kawasaki-syndromet, lyder det således kontant fra Dr. Stanford Shulman, der har specialiseret sig i sygdommen på Northwestern University's Feinberg School of Medicine.

- Hvis en teenager får et anfald og dør, så vil det næppe have noget at gøre med Kawasaki-syndromet, siger han til nydailynews.com.

Det var angiveligt et slagtilfælde, der fredag ramte Jett, mens han var på badeværelset. Han faldt om og slog sit hoved mod kanten af badekarret.

Sygdommen, der er mest udbredt blandt unge drenge, medfører feber, udslet, røde øjne og hævede hænder og fødder. Men der er ikke enighed om, hvordan den opstår.

Jetts mor, Kelly Preston, er overbevist om, at det er miljøgifte, der har udløst symptomerne, mens andre mener, at det drejer sig om en virus.

Jett fik diagnosen som toårig.


Sponsoreret indhold