Hollywood 5. januar 2009

John Travolta: Min søn var vores livs lys

Filmstjernen, der i weekenden på tragisk vis mistede sin 16-årige søn, udtaler sig for første gang siden drengens død
Foto: Travolta-familien

- Vores hjerte er knust over, vi kun nåede at have ham hos os så kort tid. Jett var den mest vidunderlige søn to forældre kunne ønske sig, og han lyste livet op for alle, han mødte ...

Sådan skrev John Travolta i den første offentlige udtalelse, siden hans teenagedreng på tragisk vis mistede livet under det, der ellers skulle have været en varm og skøn juleferie i Travolta-familiens feriehus på Bahamaøerne.

Jett Travolta har været syg, siden han var to år. Der konstaterede lægerne, at han led af Kawasaki-syndromet, der er en lidelse, som giver tilstoppede blodårer.

Travoltas søn skal obduceres i dag. Men familien har allerede afvist, at drengen skulle være død af Kawasaki-syndromet.

Mystik omkring dødsfaldet

I nogle af de amerikanske medier har der været spekuleret i, hvordan Jett Travolta bare sådan kunne dø. Jett var dog stærkt overvægtig og vejede inden sin død tæt på 150 kilo.

Han blev fundet på sit badeværelse, hvor han var styrtet om og åbenbart havde slået hovedet. Det var John Travolta selv, der gav drengen hjertemassage og kunstigt åndedræt, indtil redningsmandskabet nåede frem. Men forgæves - på hospitalet blev Jetts lys slukket. Han var død ved ankomsten.

Ligegyldig hvad dødsårsagen er, ligger det fast, at John Travolta har mistet sin øjesten. Tilbage har han nu hustruen Kelly Preston og datteren Ella Bleu på 8 år.

Sponsoreret indhold