John Travolta: Blæser på nødlidende

Hollywood-stjernen mødes med kritik på Haiti

Hollywood-stjernen mødes med kritik på Haiti

Foto: All Over

Benet er hævet og sort. Der er gået koldbrand i det, og manden kan ikke mærke det længere. Helbredelse ifølge scientology: Håndspålæggelse.

Helbreder via berøring

- Vi bruger en proces, som vi kalder "assist". Vi følger nervesystemet, så det igen kobler sig sammen med kroppens hovedpunkter. Så reetablerer vi kommunikationen ved at røre folk gennem deres tøj og få dem til at mærke berøringen, siger en af de over 80 frivillige scientologer, som er blevet sendt til Haiti for at hjælpe efter jordskælvet, til AFP.

Travolta styrede

Piloten, som sad bag rorpinden på flyet, der fløj en del af dem ind i landet, er skuespilleren og scientologen John Travolta. Dermed har han stillet sig op i køen af kendisser, som gerne vil hjælpe ofrene for katastrofen.En hel del havde dog hellere set en donation i form af penge til nødhjælpsorganisationerne, ligesom eksempelvis Angelina Jolie, Madonna og George Clooney har givet, i stedet for et fly fuldt af healere og præster med håndspålæggelser som bedste bud på hjælp.
De 400.000 dollars kunne være brugt til mad, vand og medicin. I stedet har scientology sendt 80 "frivillige præster" til området. Deres primære opgave er at "fiske efter sjæle", ikke yde reel hjælp. Dermed blæser han på ofrene, lyder kritikken.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close