Hollywood 19. februar 2014

John Goodman: - Jeg er alt for fed

- Jeg burde få munden syet sammen
Af af
John Goodman er ked af sin krop i et omfang, der tenderer selvhad.
John Goodman er ked af sin krop i et omfang, der tenderer selvhad.
Foto: All Over PressEn af stjernerne i filmen "The Monuments Men", John Goodman, har kæmpet med alkoholisme og overvægt siden begyndelsen af sin karriere.

Og selv om der er blevet mindre af ham, end da han var med i komedieserien "Roseanne" og også har smidt nogle kilo det seneste år, har han det stadig svært med at se sig selv på det hvide lærred, siger han til Female First.

- Jeg ville ønske, at jeg ikke var så fed, som jeg er. Det plager mig. Jeg så en film i biografen for nylig, hvor jeg spillede julemand, og jeg rejste mig simpelthen op og gik. Det er skrækkeligt. Jeg ser jo forfærdelig ud. Jeg burde få munden syet sammen, siger John Goodman.

Se video: Hollywoodstjerner læser onde tweets op

Den 61-årige stjerne havde tabt sig inden rollen i "The Monuments Men", hvor han spiller sammen med veltrænede mænd som George Clooney og Matt Damon.


John Goodman (t.v.) fik det skidt, da han så de færdige scener til "The Monuments Men". (Foto: All Over Press)

- Men jeg havde ikke tabt mig så meget, som jeg troede. Jeg var i nogenlunde form, da jeg fik rollen, men det var ikke rart at se de færdige scener. Jeg så forfærdelig ud, siger Goodman, hvis udmeldinger tenderer selvhad.

Goodman har gode minder om rollen som far "Dan" i den populære sitcom "Roseanne", hvor han spillede over for Roseanne Barr.

Parret prøvede at arbejde sammen igen for et par år siden, men uden succes.

- Jeg har ikke talt med "Rose" i et stykke tid. Vi lavede et testprogram i komediegenren sammen for to år siden. Men NBC hadede programmet, så det blev aldrig til mere, men Roseanne og jeg havde det fandens sjovt - jeg vil meget gerne arbejde sammen med hende igen, siger John Goodman.

Sponsoreret indhold