John Cleese: Købt af Elgiganten

Han skulle have nydt sit otium, men nu må han knokle - bl.a. for Elgiganten

Han skulle have nydt sit otium, men nu må han knokle - bl.a. for Elgiganten

Foto: All Over

John Cleese blev i den grad slagtet ved sin seneste skilsmisse fra Alyce i 2008. Her blev han af en dommer beordret til at betale svimlende 110 millioner kroner.

Et beløb, der betød, at den efterhånden pensionsberettigede fyr måtte ud på landevejen med et show, som i øvrigt handler om skilsmissen.

Men det er der åbenbart ikke nok mønt i, for nu er han også begyndt at reklamere for hvidevare- og elektronikkæden Elgiganten. Det var Sverige som begyndte med de muntre reklamer i sidste måned, og nu kan danske seere more sig over jamrehovedet i en stribe reklamefilm.

Superfedt for Elgiganten

- Jeg synes, det er superfedt, at John Cleese var med på ideen med de her reklamespots, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i Elgiganten.

- Hvis der er nogen, der med et glimt i øjet kan tage strøm på sin egen skilsmisse, så er det ham. Og jeg synes, det er fantastisk, at vi i Elgiganten både kan give vores kunder et godt grin og billige hvidevarer og elektronik ...

Hvad de 5 reklamespots for Elgiganten indbringer 70-årige John Cleese, melder historien ikke noget om, men mange bække små ...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close