Hollywood14. oktober 2014

John Cleese: Er ikke bange for at dø

Den populære komiker spår, at han kun kommer til at leve 5-6 år endnu - men det er han ikke ked af
Der er mange, som John Cleese glæder sig til at blive genforenet med efter døden
Der er mange, som John Cleese glæder sig til at blive genforenet med efter døden
 Foto: All Over PressHan har skrevet manuskripterne til succesfilmene "Fisken de kaldte Wanda" og "Fierce Creature". Alligevel vil den 74-årige komiker John Cleese ikke lade sin velskrivende forfatterpen påbegynde et nyt hit.

Cleese er nemlig overbevist om, at han dør, inden et eventuelt manuskript ville være færdig.

LÆS OGSÅ: John Cleese: Rippet af ekskonen

- Der er alt for meget arbejde i at skrive en ny film. Hvis jeg startede på det, dør jeg helt sikkert, inden jeg er færdig, mener Cleese.

Komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudser, at han snart har fortalt sin sidste joke nogensinde. Men på trods af sine dystre forudsigelser har han det fint med at skulle dø.

LÆS OGSÅ: John Cleese: Tjener kassen

- Jeg har kun fem-seks år tilbage at leve i, og så vil jeg være væk for altid. Men så behøver jeg ikke at skulle bekymre mig om terrororganisationen IS eller ebola-epidemien, siger Cleese og understreger:

- Så jeg ser altså frem til at dø, fortsætter komikeren, der ser frem til at blive genforenet med de afdøde:

- Flertallet af de bedste mennesker i verden er allerede døde. Så jeg kommer helt sikkert til at være i fantastisk selskab, når jeg kommer dertil, mener komikeren.

LÆS OGSÅ: John Cleese købt af Elgiganten

John Cleese har for nylig sat sidste punktum. I øjeblikket promoverer han sin selvbiografi "So, Anyway ...", som han har haft en kæmpe fornøjelse ved at skrive.

- Jeg nød virkelig at skrive mine erindringer. Det er det bedste, jeg har gjort i årevis, og størstedelen af tiden brugte jeg på bare at grine og grine, lyder det fra komikeren, der altså har pensioneret forfatterpennen.

Sponsoreret indhold