Hollywood 12. juni 2010

Jodie Foster: Overfaldt 17-årig fan

Den lesbiske skuespiller gik fuldstændig amok på en teenage-fan, der ville tage et billede af sit idol
Jodie Foster sammen med sin daværende kone Cindy. Foster har altid været et yndet offer for paparazzifotograferne
Jodie Foster sammen med sin daværende kone Cindy. Foster har altid været et yndet offer for paparazzifotograferne
Foto: All Over


Hollywood-stjernen Jodie Foster står anklaget for at have overfaldet en 17-årig dreng på en parkeringsplads foran et indkøbscenter i Los Angeles.

- Hun løb efter ham, skubbede ham i brystet og råbte: "Har du overhovedet en mor, din slimklat?" Hun påførte knægten synlige rifter og blå mærker på armen, fortæller en kilde i amerikansk presse, der også er i besiddelse af politirapporter vedrørende episoden, der fandt sted i slutningen af maj.

Læs også: Jodie Foster: Flytter sammen med elskerinden

- Min søn var i indkøbscentret sammen med sin kæreste. Da han fik øje på Jodie Foster, ville han tage et billede af hende, men kun fordi han er en stor fan. Han blev død bange for hende, fortæller en rasende far til den anonyme teenager.

47-årige Foster var i indkøbscentret sammen med sine to sønner, 8-årige Christopher og Charles på 11. De var begge pinligt berørte over hændelsen, og Charles var bagefter ovre og sige undskyld til den 17-årige dreng.

Læs også: Jodie Foster: Amok

Ifølge Jodie Fosters lejr er der dog en god og naturlig forklaring på episoden.

- Han havde et stort kamera med en 1000mm fotolinse. Han skyggede Jodie og hendes to unge sønner og ville ikke stoppe med at tage billeder. Han fulgte også efter hende over lang tid. Drengens opførsel var uacceptabel. Han er uden tvivl en professionel paparazzi, siger en talsmand for Jodie Foster, der indrømmer at have taget hårdt fat i drengen, men kun for at hive ham til side til en alvorssnak.

Det bliver interessant at følge sagens retslige efterspil ved domstolene i Californien.

Sponsoreret indhold