Hollywood13. oktober 2007

JODIE FOSTER: LESBISK MOR

Filmstjernen har været kæreste med Cydney i 14 år. Parret kalder sig mombian og har to børn sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/fosterlebbe1-jpg.jpg

Jodie Foster, der lige nu hitter med selvtægtsfilmen 'The Brave One', er én af de Hollywoodstjerner, der af princip aldrig taler om sit privatliv. Men de fleste i filmbyen ved alligevel, at den 44-årige mor til to er lesbisk og i over 14 år har boet sammen med den ni år ældre produktionsmanager, Cydney Bernard, skriver TV2.dk.

Sammen har de to kærester sønnerne Charles på ni år og Kit på seks år.

Den lille familie tilbragte deres sommerferie på Island. Siden fulgte Cydney og drengene Jodie på filmoptagelse i Australien .

Og lige nu koncentrerer Jodie sig som så mange andre amerikanske mødre sig om drengenes skolegang, mens det er Cydneys tur til at gå på arbejde.

På forsiden af det lamerikanske blad for homoseksuelle 'Out' blev Jodie for nyligt udstillet side om side med CNNs nyhedsoplæser Anderson Cooper som to homoseksuelle stjerner, der nægter at komme ud af skabet. Men det ryster ikke Jodie.

- Når folk begynder at blande deres privatliv sammen med deres job, så går det galt med begge dele.
Se bare på Britney Spears og Lindsay Lohan. Og jeg har ingen kommentarer, siger Jodie Foster, der til nød har kaldt sig selv 'mombian' - sådan en blanding af 'mom' (mor) og 'lesbian' (lesbisk).

Cydney og Jodie mødtes under optagelserne til filmen 'Sommersby', hvor Jodie spillede sammen med Richard Gere.

Sponsoreret indhold