Hollywood19. januar 2009

Joaquin Phoenix: Nu som rapper

”Walk the Line”-stjernen har forladt skuespillerfaget og giver den nu gas med fuldskæg og ægte rapperattitude. Hør med her
Sådan ser Joaquin Phoenix ud, når han er rapper
Sådan ser Joaquin Phoenix ud, når han er rapper
 Foto: All Over

Der er i den grad kommet andre boller på suppen i Joaquin Phoenix' liv. I slutningen af oktober meddelte den 34-årige Oscar-nominerede stjerne, at han var fuldstændig færdig med at lave film og i stedet ville koncentrere sig om sin musik.

Resultatet efter knap 3 måneders fordybelse er et ustyrligt fuldskæg og en kummerlig omgang rap, som den pensionerede skuespiller viste offentligheden for første gang, da han fredag aften optrådte med 3 numre fra sit kommende album.

Kritikken preller af

- Det her er mig, som siger, at det her er den, jeg er. Det her er min historie, vrøvlede den usoignerede nyudsprungne rapper til People, før han gik på scenen på natklubben Lavo, der ligger i Las Vegas.

Med en smøg i kæften, slasket hår og gevaldig hængerøv indtog han scenen fuldstændig selvsikkert.

- Er der folk, som synes, jeg er en joke? Det er jeg da sikker på, at der vil være. Er der folk, som tror, det her kommer til at stinke? Sikkert, men jeg kan ikke tage mig af det, sagde Joaquin Phoenix med ægte rapperattitude kort før sin debut.

Her kan du selv se, hvordan Joaquin Phoenix mener, at den ged skal barberes.Sponsoreret indhold