Hollywood10. december 2014

Joaquin Phoenix: Forlovelse med yoga-instruktør var en joke

I går blev et klip offentliggjort, hvor skuespilleren afslører sin nyfundne interesse for yoga og en helt særlig, kvindelig yogainstruktør. Det var bare en joke
Joaquin Phoenix er en rigtig drillepind, når han snakker med medierne
Joaquin Phoenix er en rigtig drillepind, når han snakker med medierne
 Foto: All Over PressMan må sige, at Joaquin Phoenix er skuespiller til fingerspidserne.

I 2010 løj han om sit karrierestop i filmbranchen til fordel for en karriere inden for rapmusik. Han lod sit skæg gro og optrådte bizart i medierne, men i virkeligheden var hele opførslen en del af et stunt til mockumentary-filmen "I'm Still Here." Genren er fiktiv dokumentar, og Phoenix forblev til stor overbevisning i rollen offentligt.

Og nu viser det sig, at Phoenix endnu en gang har joket med medierne.

LÆS OGSÅ: Skør video: Joaquin Phoenix viser yoga-stillinger frem på TV

Mandag aften fortalte den 40-årige skuespiller til "The Late Show with David Letterman," at han var blevet forlovet med sin yoga-instruktør, men tirsdag fortalte han så grinende, at det hele var en joke.

Direkte adspurgt om et "tillykke" var på sin plads i et interview med morgen-tv-programmet "Good Morning America," svarede Phoenix prompte nej.

- Jeg synes, at mit liv er så kedeligt, så det var noget spændende at fortælle, lød det fra skuespilleren, der meget apropos bare gerne vil elskes:

- Jeg vil bare gerne have, at publikum skal kunne lide mig, og de kan godt lide folk, der skal giftes, så derfor sagde jeg, at jeg skulle giftes, sagde Phoenix, der er klar til at spøge videre.

LÆS OGSÅ: Bjerrehuus: Jeg lyver utroligt meget

- Jeg kan sagtens blive forlovet igen, hvis du ønsker det, sagde skuespilleren til den lige så grinende tv-vært.

Næste gang, Joaquin Phoenix kan ses i de danske biografer, er fra den 12. februar 2015, hvor filmen "Inherent Vice" har premiere.

Annonceringen af den formodede forlovelse med yogainstruktøren mundede ud i, at Phoenix lagde sig på gulvet og lavede den bizarre påståede yoga-stilling "at tøjle grisen." Se den her.

Og se den efterfølgende afsløring af joken her.


Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold