JLo giver VILDE drikkepenge efter sine tvillingers fødselsdagsfest

Jennifer Lopez med sine tvillinger Max og Emme tilbage i 2015.

Jennifer Lopez med sine tvillinger Max og Emme tilbage i 2015.

Foto: All Over Press

Jennifer Lopez, 48, er god for over 2 mia. kr,, og det fik de ansatte på Sugar Factory i Las Vegas at mærke. 

Hendes tvillinger Max og Emme fyldte den 22. februar 10 år, og mor Jennifer sparede ikke på noget, da hendes guldklumper fyldte rundt. 

Ifølge TMZ inviterede den labre latina sine børn og 30 af deres kammerater til fest på Sugar Factory i Las Vegas. Her muntrede børneflokken sig i fire timer i en regulær sukkerfest. 

Menuen stod blandt andet på King Kong Sundae, der består af 24 kugler is toppet med stjernekastere, alkoholfri vingummi-drinks og to kager lavet specielt til fødselarerne: En med Mario til Max og en med et dovendyr til Emme - og Jennifer Lopez dokumenterede selv festen på sin Instagram story.  

Hverken tvillingernes far og JLo's eksmand Marc Anthony eller Lopez' nuværende flamme Alex Rodriguez var med til festlighederne. 

Artiklen fortsætter under videoen.  

Ifølge TMZ lød den samlede regning på 45.000 kroner, og i USA giver man som tommelfingerregel 20 procent oveni i drikkepenge. 

Måske var det de store sukkermængder, der gjorde, at JLo var i ekstra gavmildt humør: Hun efterlod nemlig drikkepenge for 33.000 kr., hvilket svarer til 70 procent. 

Jennifer Lopez har et Las Vegas-show på The Axis Planet Hollywood, hvor hendes løn pr. show er på intet mindre end 2,1 mio. kr.

Hendes kontrakt på 72 shows sikrer hende intet mindre end 157 mio. kr. 

I galleriet kan du se JLo's vilde fødselsdagsfest sidste år i Las Vegas: 

Jennifer Lopez holdt vild fødselsdagsfest i Las Vegas juli 2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close