Hollywood6. december 2016

Jimmy Kimmel skal være far for anden gang

Jimmy Kimmel kommenterede mandag på jobbet som Oscarvært og afslørede samtidig en kommende familieudvidelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jimmy_kimmel.jpg
 (Foto: All Over)

Tre bliver snart til fire hjemme hos den amerikanske tv-vært og komiker Jimmy Kimmel, der skal være far til barn nummer to.

Den 49-årige talkshowvært afslørede den lykkelige nyhed i sit eget program "Jimmy Kimmel Live!" på ABC mandag, hvor han også kommenterede på sit nye job som næste års Oscarvært.

- Min kone er vært for en baby inde i sin krop, udbrød han.

- Vi har fået foretaget ultralyd, hvilket er underligt, fordi det føles som om, at du allerede udspionerer babyen. Vi bad ikke om at få at vide, om vi skal have en dreng eller en pige. Vores plan er at lade barnet bestemme selv, jokede han med publikummet undervejs i showet.

Den populære tv-vært er gift med manuskriptforfatteren Molly McNearney, og sammen har parret datteren Jane på to år, der snart kan kalde sig for storesøster.

Samtidig kommenterede den amerikanske komiker på nyheden om, at han skal være vært, når den store Oscar-uddeling løber af stablen næste år.

- Så der sker en masse spændende ting. Tillykke til mig. Jeg skal være vært for Oscar-uddelingen, og jeg har haft sex. To ting, jeg aldrig troede, var mulige som teenagedreng, sagde han til det grinende publikum i talkshowet.

Jimmy Kimmel, der tidligere i år var vært for den 68. Emmy-uddeling, går dermed i fodsporene på kendisser som Chris Rock, Hugh Jackman og Ellen DeGeneres, der alle tidligere har været vært for Oscar-showet.

Oscar-uddelingen, der tiltrækker de helt store Hollywood-stjerner hvert år, løber af stablen den 26. februar 2017 i Los Angeles.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold