Hollywood 26. september 2013

Jessie J i hed omfavnelse med veninde

Sangeren Jessie J sætter liv til rygterne om, at hun er lesbisk
Jessie J ser ikke ud til at have noget imod et kys på sin nøgne ryg
Jessie J ser ikke ud til at have noget imod et kys på sin nøgne ryg
Foto: All OverJessie J blandt andet kendt fra "Price Tag", "Do It Like A Dude" og hendes nyeste single "Wild (feat. Big Sean), skulle den 15. september spille på Rio De Janeiros rock festival 2013, hvor andre kendte sangere som blandt andre Beyonce, Justin Timberlake, David Guetta, John Mayer og mange andre sangere også skulle

Sangeren tog dog en pause fra arbejdet, og nød solen og de varme strande i Rio. Hendes venner tog kameraret, mens Jessie J havde travlt med at posere. Jessie J viste sin veltrænede krop frem i en blomstret bikini, solhat og briller.

Hun holdte sine fans opdateret om sin fridag på stranden ved at lægge en masse billeder ud på Twitter og Instragram. På et af de mange billeder, blev hun og veninde taget i at stå tæt og kramme. Dette sætter endnu engang liv til de mange rygter om, at Jessie J er lesbisk.


Det ser lidt mer ened venskabeligt ud (Foto: All Over)

- Det er sjovt så mange mennesker, jeg har datet/sovet sammen med, som jeg ikke engang har mødt ifølge ugebladende, skrev hun på Twitter, da hun blev træt af rygterne om, at hun blandt andet datede sangeren Ellie Goulding.

Sponsoreret indhold