Hollywood8. november 2017

Jessica Simpson får hug for at farve datterens hår

Jessica Simpsons billede af familien i halloween-kostumer har vakt harme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.24834075.jpg
 Foto: All Over Press

Hvad der skulle være et sødt familiebillede på Instagram er endt med at blive genstand for en ophedet debat: Er det i orden at farve sin fem-årige datters hår?

I forbindelse med halloween delte sangeren Jessica Simpson et billede af sin familie på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet er hendes mand Eric Johnson, Jessica Simpson selv og deres fire-årige søn Ace Knute klædt ud som country-stjerner, mens Maxwell på fem har et Belle-kostume fra "Skønheden og Udyret" på.

Normalt er Maxwell blond som sin mor, men på billedet er hendes lange lokker farvede mørke - præcis som tegnefilm-figuren Belles brune hårpragt.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/26.03424814.jpg
 Foto: All Over Press

Disney's "Skønheden og Udyret" fra 1991. Foto: All Over Press.

Den fem-årige datters farvede lokker har dog ifølge HollywoodLife vakt harme i kommentarfeltet til hendes billede.

- Hvorfor ville man farve sin datters hår i så ung en alder????????????, spørger en forarget Instagram-følger og ledsager sit spørgsmål med hele 12 spørgsmålstegn.

- Vær sød at sige, at hun ikke har farvet sin datters hår!!, skriver en anden.

En kilde afslører over for HollywoodLife, at Maxwells hår er farvet med "sprayfarve til hendes kostume og ikke permanent farve".

Og en del af Jessica Simpsons Instagram-følgere støtter da også moren i sit valg om at farve datterens hår.

- OMG, folk. Det er et halloween-kostume, og hun er klædt ud som Belle. Belle har brunt hår. Det er ikke så alvorligt. Det kan nok vaskes ud. Så dramatisk, skriver en Instagram-følger.

- Og hvad så, hvis hun har farvet sin datters hår?!? Det er hendes datter, og hvis hendes datter vil barbere alt håret af, så er det mellem hende og hendes mor!, skriver en anden.

En kilde fortæller til HollywoodLife, at Jessica Simpson er hårdt ramt af den sønderlemmende kritik, som hun får med på vejen.

- Jessica Simpsons hjerte er knust, fordi hendes evner som mor bliver gjort til skam online og giver hende hug for den måde, hun opdrager sin børn på, forklarer en kilde tæt på Jessica Simpson til HollywoodLife.

- Jessica føler sig uretfærdigt behandlet af fremmede, som dømmer hende ud fra et kort øjebliksbillede af hendes børn, der er glade, sunde og fantastiske børn. Jessica ved, at hun er en fantastisk mor, og hun føler, at alle kritikerne skal få sig et liv, understreger insideren.

Sponsoreret indhold