Jessica Simpson: Eksploderet

Fra 13. december 2008 til 25. januar 2009 er der sket denne forandring

Fra 13. december 2008 til 25. januar 2009 er der sket denne forandring

Foto: All Over/All Over

Den 28-årige sanger er - i bogstaveligste forstand - gået til makronerne. Den har kort sagt fået alt, hvad den kunne trække af tomme kalorier hen over julen, hvilket nu har sat sig godt og grundigt på sidebenene på den ellers slanke blondine.

I løbet af lidt over en måned er Jessica Simpson bulnet ud med imponerende hast. Fedtet har angrebet hele sangerens figur og har sat sig både på ansigt, arme, mave og lår, men det er, som om vægtøgningen er gået fuldstændig hen over hovedet på den 26-årige blondine, der stadig klæder sig, som om hun var en streg i luften.

Forleden troppede hun op i et yderst afslørende kostume, der ikke overlod en delle til fantasien. Iført uklædelige højttaljede bukser, et uheldigt leopardbælte, der så ud til at dele hendes overkrop i to samt en ærmeløs top, der afslørede flæsket på armene, indtog hun scenen for en radiostation og fremførte samtlige af sine hits med smittende selvsikkerhed.

I foråret 2008 fulgte sangeren en meget stram diæt og et hårdt træningsprogram, der fik hende i topform. I dag er Jessica vel nærmest det, man kunne kalde uformelig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close