Hollywood4. november 2008

Jessica Biel: Fortryder nøgenfotos

Den dekorative skuespiller ærgrer sig over de frække topløse billeder, hun fik taget som 17-årig
Det ser ikke ud til, at billederne har gjort nogen særlig skade på Jessica Biels karriere
Det ser ikke ud til, at billederne har gjort nogen særlig skade på Jessica Biels karriere
 Foto: All Over og Gear Magazine

Jessica, 26, er efterhånden en af Hollywoods mest eftertragtede unge skuespillere.

Skønheden, som er kæreste med Justin Timberlake, 27, fik sit store gennembrud med præstedatteren Mary i den superpopulære familieserie "7th Heaven".

Senere slog den kønne skuespiller igennem på det store lærred i film som "Stealth", "Elizabethtown" og "Blade: Trinity".

Biel er flere gange blevet kåret som en af verdens mest sexede kvinder og i en alder af kun 26, er hun kommet meget langt i filmens hovedstad.

Men trods sin eventyrlige succes, er der et par ting Jessica fortryder, hun har gjort.

Aller øverst på "Øv-listen" står de meget afslørende nøgenbilleder, hun fik taget til "Gear Magazine" i en alder af kun 17 år, skriver Egotastic.com.

Billederne blev taget, da hendes karrieren på TV-serien "7th Heaven" var på sit højeste, fordi præstedatteren havde trang til oprør og til et mere råt image.

Alligevel ærgrer hun sig over beslutningen.

- Fotooptagelserne var en fejlbeslutning fra min side, og jeg befandt mig pludselig i en situation, hvor de mennesker, der var omkring mig kun tænkte på at vride citronen mest muligt, og på hvordan de kunne få mest muligt ud af situationen.
Jeg lærte virkelig meget af hele episoden, så på en måde var det en forklædt velsignelse, sagde Jessica for nylig til Entertainment Weekly.

Det ser dog ikke ud til, at billederne har gjort nogen særlig skade på Biels karriere.
Og det er helt tydeligt, at hverken de mandlige fans eller kæresten Justin har spor imod de gamle billeder med Jessicas smækre topløse 17-årige krop.

Sponsoreret indhold