Hollywood12. september 2008

Jessica Alba: I kamp for USA

Den sexede skuespiller lader sig binde i sort gummi for at få de unge til at stemme ved det amerikanske valg
Kampagnefoto og Jessica Alba med hendes lille datter Honnor Marie
Kampagnefoto og Jessica Alba med hendes lille datter Honnor Marie
 Foto: Marc Liddel og All Over

27-årige Jessica Alba, der lige er blevet mor, laver andet end at nyde sin lille nuttede datter.
Nu dukker hun også op i en bondage-inspireret kampagne for vælger-gruppen "Declare Youself", og hun er ikke bange for at chokere for at få budskabet ud.

- Jeg mener, at det er vigtigt, de unge bliver opmærksomme på, at de bliver nødt til at være mere politisk aktive, og folk reagerer altid på ting, der chokerer, siger Alba.

Det dramatiske billede hænger godt sammen med hele stemme-spørgsmålet, mener stjernen.
- Hvis du ikke bruger din stemme ved valget for at gøre en forskel og forhåbentlig være med til at ændre de dårlige ting, der foregår i dit land, så svarer det i bund og grund til at du binder dig selv på mund og hånd.

Om de virkningsfulde billeder, der blev taget af fotograf, Marc Liddel, udtaler Jessica: - Det var ikke så vildt for mig. Det jeg godt kan lide ved Marcs billeder er, at de fortæller en historie og bringer rigtige følelser frem.

Og den nye modne udgave af Jessica Alba har da også lidt at fortælle om hendes nye rolle som mor til tre måneder gamle Honor: - Det er den bedste ting, jeg nogensinde har oplevet. Det er udmattende, men på alle måder mere givende end noget jeg nogensinde før har oplevet. Alt, hvad jeg gør nu, føles mere meningsfuldt end nogensinde.

Se mere på www.declareyourself.com

Sponsoreret indhold