Hollywood17. januar 2023

Jeremy Renner blev knust af sneplov: Genoptræningen kan tage flere år

Jeremy Renner blev knust af en seks ton tung sneplov, da han nytårsdag ville rydde sne. Det kan tage flere år for "Avengers"-skuespilleren at komme sig
Det kan tage flere år for Jeremy Renner at komme helt tilbage på benene.
Det kan tage flere år for Jeremy Renner at komme helt tilbage på benene.
 Foto: Ritzau ScanpixWalter/Ritzau Scanpix

Jeremy Renner var nytårsdag ude for en uhyggelig ulykke, da han blev kørt over af en seks ton tung sneplov, der efterlod ham i kritisk tilstand.

Den 52-årige skuespiller fik blandt andet et stumpt traume mod brystkassen, og nu fortæller venner af skuespilleren, at hans skader er være end først ventet.

Ifølge Daily Mail så fortæller vennerne, at "Avengers"-stjernen næsten forblødte og var tæt på at dø, mens de ventede på hjælp.

– Det er meget værre, end hvad folk tror. Jeremy er udmærket klar over det faktum, at han næsten døde derude, fortæller en kilde tæt på Renner.

Det var denne sneplov, der kørte Jeremy Renner over.
Det var denne sneplov, der kørte Jeremy Renner over.
 Foto: Planet Photos/Instagram/Ritzau Scanpix

Samtidig er Jeremy Renner også godt klar over, at genoptræningen efter hans skader kan tage flere år.

– Jeremy var i stor smerte, og havde meget svært ved at trække vejret. Han ved, at det var rigtig skidt, fortsætter kilden, der fortæller, at genoptræningen kan tage op til to år.

Angiveligt skulle skaderne på Jeremy Renners brystkasse have været så slemme, at man havde været nødt til at rekonstruere noget af brystkassen.

Jeremy Renner har løbende delt opdateringer fra sygesengen på hospitalet, hvor han også flere gange har takket personalet for deres indsats, der har reddet hans liv.

Sponsoreret indhold