Hollywood26. februar 2008

JENNIFER LOVE HEWITT: ELSKER SIN MEGA-MÅS

Den 29-årige skuespiller er vild med sin store rumpe – selv om den i månedesvis har været udskældt i alverdens sladderspalter, og nu tager hun for første gang bladet fra munden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/hewittelskernumsenstort-jpg.jpg

Skuespilleren taler nu for første gang om de berømte bikinibilleder, der har cirkuleret i bladene i flere måneder. Billeder, der viser, at Jennifers krop ikke er nær så udsultet og veltrænet som de fleste af hendes kvindelige Hollywood-kollegers.

- Jeg synes, det er fantastisk - ligegyldigt hvad - da billederne blev taget, var der én, som lige havde friet til mig, fortæller Hewitt, som er forlovet med den skotske skuespiller Ross McCall. - Så han elsker mig, ligesom jeg er, smiler hun.

Men hvis Jennifer alligevel skulle finde på at gøre noget ved sin krop, understreger hun, at det bestemt ikke skulle være for fotografernes skyld.

- Hvis jeg begynder at træne mere, er det for min sundheds skyld, så jeg kan leve længe, og vi kan få børn og være lykkelige, indtil vi er oppe i 80'erne. Det vil ikke være, fordi jeg bekymrer mig om, hvordan jeg ser ud, forsikrer den 29-årige skønhed.

Sponsoreret indhold