Hollywood9. januar 2015

Jennifer Lopez viser det hele frem

I en kommende film får vi lov at se meget mere til denne lækre latina
Filmen "The Boy Next Door" får premiere i Danmark i maj 2015
Filmen "The Boy Next Door" får premiere i Danmark i maj 2015
 Foto: All Over PressNår berømte skuespillere smider tøjet på det hvide lærred, tilhører den nøgne krop, der vises frem i filmen, sjældent filmstjernen selv men en anden, ukendt skuespiller - en såkaldt body double.

For den latinamerikanske skuespiller og sangerinde Jennifer Lopez er det imidlertid helt utænkeligt at lade sin krop erstatte af en andens.

I sin kommende film "The Boy Next Door" kan publikum derfor få lov at opleve den veldrejede stjerne mere afklædt end nogensinde før. Det skriver E Online.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez afslører: Ben Affleck knuste mit hjerte

- Det er mig hele vejen igennem, siger Jennifer Lopez til magasinet.

Filmen, der forventes af få premiere i Danmark til maj, handler om en affære, der opstår mellem en fraskilt kvinde - spillet af Jennifer Lopez - og naboens teenagedreng, der spilles af Ryan Guzman.

- Det var intenst. Der var et par pinlige scener. De er ikke behagelige, men dit job som skuespiller er at gøre dem troværdige. Specielt den her film afhænger af, at man tror på, at det er nok til at få den her fyr til at gå fra forstanden, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez: Jeg vil giftes igen

Den 28-årige Ryan Guzman, der blandt andet er kendt for sin medvirken i tv-serien "Pretty Little Liars" og dansefilmene "Step Up Revolution" og "Step Up All In", var da også en anelse nervøs over at skulle indspille sin første nøgenscene på film med den berømte latinobabe.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez afslører: Følte mig misbrugt

- Men hun var god til at berolige mig. Hun fortalte mig, præcis hvad der skulle ske og sagde, vi bare skulle have det sjovt. Og det var sjovt, fortæller han til magasinet.

Jennifer Lopez har arbejdet som skuespiller siden 1986, hvor hun medvirkede i sin første spillefilm "My Little Girl" sammen med blandt andre James Earl Jones og Geraldine Pag.

Sponsoreret indhold