Jennifer Lopez afslører: Ben Affleck knuste mit hjerte

Jennifer Lopez afslører, hvem der for alvor knuste hendes hjerte

Jennifer Lopez afslører, hvem der for alvor knuste hendes hjerte

Foto: AOPSangerinden Jennifer Lopez har datet en lang række af verdens hotteste fyre, men ud af den flok er der én, der har efterladt et større hul i hjertet end de andre: nemlig skuespilleren Ben Affleck.
Det afslører den 45-årige sangerinde i et interview med The Today Show.

- Bruddet med Ben var min første store hjertesorg, lyder det fra Lopez på trods af, at hun inden Affleck-forholdet havde været gift med tjeneren Ojani Noa og danseren Chris Judd.

Affleck og Lopez mødte hinanden i 2002 under indspilningerne af filmfloppet "Gigli" og blev forlovet fire måneder senere. Parret blev ved med at udskyde brylluppet, og gik til sidst fra hinanden i 2004 - fire måneder senere giftede Lopez sig med sin gode ven, sangeren Marc Anthony, selvom hun stadig var knust over forrige brud.

- Det var ret vildt pludseligt at være sammen med en af sine bedste venner, som man var vildt forelsket i og havde en fantastisk kemi sammen med, selvom man stadig var ked af det, siger Lopez, som fik sit livs råd af Anthony:

- Ingen kan redde dig eller hele dit knuste hjerte. Den eneste, der kan gøre det, er dig selv, sagde han ifølge sangerinden.

Anthony og Lopez gik fra hinanden i 2011 efter syv års ægteskab og tvillingerne Max og Emme. Siden har hun datet, men prøver at affinde sig selv med singlesituationen.

- Jeg er åben over for kærligheden igen, men lige nu tror jeg, det er bedst for mig at være alene bare et øjeblik, siger singlesilden.

I dag er Ben Affleck i øvrigt sammen med en anden Jennifer - han er nemlig gift med skuespillerinden Jennifer Garner, som han har tre børn med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close