Hollywood26. oktober 2008

Jennifer Hudson: Drømmepigens mareridt

Først blev moderen og broderen brutalt dræbt. Nu savner den Oscar-vindende skuespiller og sanger også sin nevø
Jennifer Hudson sammen med sin mor Darnell, der er blevet brutalt myrdet i hjemmet i Chicago
Jennifer Hudson sammen med sin mor Darnell, der er blevet brutalt myrdet i hjemmet i Chicago
 Foto: All Over

Jennifer sang sig ind i folks hjerter og til en Oscar for rollen i "Dreamgirls". Fredag blev hendes mor Darnell, 57, og bror Jason, 29, fundet i en blodpøl - begge dræbt af skud i hjemmet i Chicago. Og efterfølgende er Jennifer Hudsons syv-årige nevø Julian King også savnet.

Det tragiske dobbeltmord er lidt af en gåde for politiet at knække. Jennifer Hudsons søster Julia boede også i huset sammen med sin mand William Balfour. Han var straks efter mordet og eftersøgt, men da politiet fandt ham og forhørte ham, blev han ikke sigtet i sagen. Man havde håbet at finde den syv-årige nevø, men han er altså stadig savnet.

Jennifer Hudson blev kendt i hele USA efter at hun sig presse af sin mor til at deltage i telentkonkurrencen American Idol. Hun endte på syvende-pladsen, og derovre er det det samme som at få en lovende karriere foræret.

Fra TV-konkurrencen gik Jennifer Hudson videre og vandt en Oscar og en Golden Globe for bedste birolle i filmen "Dreamgirls" i 2007, ligesom hun også havde en rolle i succes-filmen Sex & The City.

Det er endnu ikke helt klart, hvor Jennifer Hudson opholder sig netop nu, men hun var på vej til Los Angeles for på mandag at modtage endnu en pris, denne gang for sin indsats i filmen "The Secret Life of Bees".

Sponsoreret indhold