Hollywood8. maj 2015

Jennifer Garner: Mine børn er flabede

At have tre børn og en skuespilkarriere sætter nogle gange tålmodigheden på prøve
Af af
Jennifer Garner har tre børn med skuespillerkollegaen Ben Affleck
Jennifer Garner har tre børn med skuespillerkollegaen Ben Affleck
 Foto: All Over PressTre små børn og to hæsblæsende Hollywood-karrierer kan sætte skuespillerparret Ben Affleck og Jennifer Garner på lidt af en prøve.

Det fortæller den 43-årige skuespillerinde åbenhjertigt i et interview med magasinet People.

LÆS OGSÅ: Garner til Affleck: Nu er det min tur

- Jeg er omgivet af attitude derhjemme med børn, der ruller øjne af mig og laver drama, siger Garner om døtrene Violet på ni år, Seraphina på seks år og den treårige søn Samuel.

LÆS OGSÅ: Jennifer Garner: Folk tror tit, jeg er gravid

- Jeg siger til dem, at jeg ikke har bestilt flabede børn - jeg ved slet ikke, hvor deres flabede attitude kommer fra, erkender skuespillerinden, der ligesom børnene bliver nødt til at blæse attituden op.

- Derfor er jeg den konsekvente forælder. Jeg presser på og sørger for, at de får lavet deres ting. Violet har mere brug for, at man sidder og holder hende ved selskab, end hun egentlig har brug for hjælp, siger Garner.

LÆS OGSÅ: Jennifer Garner: Tilhold mod stalker

- Når hun så endelig har brug for hjælp, så siger jeg, at hun skal kalde på sin far, forklarer den Golden Globe-vindende skuespillerinden om Ben Affleck, som hun har været gift med siden 2005.

Ifølge filmsiden IMDB er Garner ved at forberede sig på hele tre film, mens hendes dobbelte Oscar-vindende mand netop har færdiggjort indspilningerne til den kommende superheltefilm "Batman vs. Superman," hvor han spiller flagermusmanden.

Sponsoreret indhold