Jennifer Garner: Folk tror tit, at jeg er gravid

Jennifer Garner har allerede tre børn med skuespilleren Ben Affleck

Jennifer Garner har allerede tre børn med skuespilleren Ben Affleck

Foto: All Over PressDet værste for en ikke-gravid kvinde er at blive spurgt, om man er gravid, fordi man buler ud på maven.

Sådan oplever skuespillerinden Jennifer Garner folks opfattelse af hendes krop for tiden.

LÆS OGSÅ: Ben Affleck: Muskelbundt

- Folk lykønsker mig konstant med min graviditet. Så spurgte jeg, hvorfor de gjorde det og fik svaret, at min mave jo buler ud, siger skuespillerinden i talkshowet "Ellen DeGeneres."

- Jeg er ikke gravid, men eftersom jeg har født tre børn, så har jeg altså lidt ekstra fedt omkring maven, siger 42-årige Garner, der én gang for alle fastslår:

- Ja, jeg har en bule på maven, og det vil jeg nok altid have fra nu af efter tre fødsler. Og bulen har faktisk en navn - den hedder Violet, Sam og Sera, siger skuespillerinden og refererer til sine tre børn.

LÆS OGSÅ: Jennifer Garner: Tilhold mod stalker

Jennifer Garner er gift med kollegaen Ben Affleck, som apropos kroppe netop har indspillet sin første nøgenscene nogensinde. Og det er Garner særdeles begejstret for:

- Angående min mands nøgenscene vil jeg bare sige "velbekomme." Jeg vil jo gerne give noget tilbage til folk, joker skuespillerinden.
Affleck indspiller for tiden den kommende Batman-film, og den kropsformation, Affleck har gennemgår, gør også Garner vild i varmen.

LÆS OGSÅ: Jennifer Garner: Graviditet bekræftet

- Han har jo taget 13 kilo muskelmasse på og har en fedtprocent på otte, så han ser virkelig godt ud. Når jeg ser ham, tænker jeg: "Wow, er det virkelig dig?!" Jeg føler lidt, jeg har en affære. Men jeg klager bestemt ikke, jokede hun for nylig i talkshowet "Live With Kelly & Michael".

Garner og Affleck har været gift siden 2005 og har tre børn sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close