Hollywood28. marts 2014

Jennifer Aniston: Sådan holder jeg mig smuk

Skuespilleren afslører sine hemmelige tricks
Jennifer Aniston afslører sine trick til, hvordan hun holder sig smuk
Jennifer Aniston afslører sine trick til, hvordan hun holder sig smuk
 Foto: AOP
Ud over sit skuespil er Jennifer Aniston nok mest kendt for sine smukke lokker og strålende hud. Og skal man tro stjernen selv, har transcendental meditation en direkte effekt på begge dele.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston: Alt for stram

Da hun for nylig blev spurgt, hvad der er den vigtigste årsag til, at hun holder sig så smuk, svarede hun prompte.

- For lidt over et år siden begyndte jeg at dyrke TM (trandcendental meditation, red.), og det har virkelig ændret alt. Når du starter og slutter din dag med det, er det ret kraftfuldt. Bare 20 minutter og du kan se en forskel. Når jeg bliver doven og ikke får det gjort, kan jeg mærke forskellen med det samme.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston venter trillinger

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/30de2aecea044baf86322f741a4407e4.jpgWauw! Hun holder sig godt (Foto: AOP)


- Jeg gør det som det første, når jeg vågner, fortæller hun til Female First.

Ud over de daglige meditationssessioner holder 45-årige Aniston sig til en striks skønhedsrutine, og hun lader aldrig nogen eller noget stå i vejen for den.

- Jeg tager alt med mig på ferie. Så vidt muligt altså. Det er du nødt til. Særligt når du rejser, er du nødt til at holde huden blød og fugtmættet.

LÆS OGSÅ: Se Jennifer Aniston med page-frisure
Jennifer har også involveret sin forlovede Justin Theroux i sine skønhedsritualer. Forleden afslørede hun, at de derhjemme har indført ansigtsbehandlinger søndag aften.

- Det er meget romantisk. Han er god ved sin hud. Han bruger ikke min dermaroller endnu, men det ville han, hvis jeg viste ham, hvordan den virker. Jeg er nødt til at beskytte mit produkt, siger Aniston til People Magazine.

Newspaq

Sponsoreret indhold